HTML

Friss topikok

Vörösboros balzsamos nyúl ricottás csuszával

2014.12.23. 11:25 :: Tésztavilág

_lac1680.png

Hozzávalók a húshoz:

800 g nyúlhús (comb, mell)

3 dl vörösbor

1 dl balzsamecet

2 dl tejszín

fél szál póréhagyma

3 gerezd fokhagyma

2 db színes kaliforniai paprika

 _lac1688.png

Hozzávalók a csuszához:

1 csomag Soós csuszatészta

250 g ricotta

3 szál újhagyma

fél csomag snidling

Elkészítés:

A póréhagymát összevágjuk, és egy mélyebb serpenyőben megpirítjuk.  Rátesszük a nyulat, mind a két oldalát megpirítjuk és felöntjük vörösborral, balzsamecettel. Ha a bor elforrta magát, a húst zöldség alaplével felöntjük, és szépen lassan megpároljuk.

Ha kész, a szaftból kiemeljük a húsokat, és a visszamaradt szaftba tejszínt, balzsamecetet és apró kockára vágott paprikát teszünk. Beforraljuk, és ha kell, keményítővel besűrítjük. Végül visszatesszük a húsokat.

Kifőzzük a csuszatésztát, majd összekeverjük a ricottával és a felkarikázott újhagymával.

A tányérra rakjuk a tésztát és a nyulat, végül az egészet snidlinggel díszítjük.

_lac1690.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr307006227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása