Hozzávalók:
só, bors
100 g shitake gomba
100 g ördögszekérgomba
200 g csiperkegomba
4 ek olívaolaj
100 g poréhagyma
2 dl fehérbor
2 dl tejszín
1 csomag Soós fodros nagykocka tészta
1 kaliforniai paprika
fél csomag újhagyma
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A hagymát apróra vágjuk, olajon megfonnyasztjuk és hozzáadjuk a fehérbort. Az egészet beforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt.
Közben forró serpenyőben megpirítjuk a félbevágott gombákat, majd összeforgatjuk a tejszínes mártással.
Sózzuk, borsozzuk, a kockára vágott paprikát és újhagymát hozzáadjuk és összeforgatjuk a kifőtt fodros kockával.
A tetejét díszítésként petrezselyemmel megszórjuk.