HTML

Friss topikok

Mákos szarvacska felfújt friss cseresznyével

2014.07.01. 10:44 :: Tésztavilág

6kaja_res.jpg

Mákos szarvacska felfújt friss cseresznyével    

6kaja_1_res.jpg

Hozzávalók 4 főre:

Fél csomag Soós szarvacska tészta,

4 db tojás,

2 dl tejszín

200 g mascarpone, vagy bármilyen natúr krémsajt,

3 ek porcukor,

5 ek mák,

Sütővaj egy tepsi kivajazásához

Egy fél vanília kikapart belseje

 6kaja_10_res.jpg

A szarvacska tésztát kifőzzük sós vízben. A mascarponét és a tejszínt összekeverjük a tojással, vaníliával, a cukorral és a mákkal. Egy zománcozott tepsit kivajazunk, a masszát összedolgozzuk a tésztával, és az edénybe öntjük. Betesszük a sütőbe, és 40 perc alatt, 170 fokon készre sütjük. A kész felfújtat megporcukrozzuk, a friss cseresznyével együtt tálaljuk.

6kaja_2_res.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr316463415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása