HTML

Friss topikok

Baconba tekert laskagombás csusza, joghurtos paprikakrémmel

2014.08.05. 12:20 :: Tésztavilág

Baconba tekert laskagombás csusza, joghurtos paprikakrémmel     

15kaja.jpg

Hozzávalók 4 főre:

fél csomag Soós csuszatészta,

1 csomag szeletelt bacon vagy parasztsonka,

1ek, főszerpaprika,

1 ek olivaolaj,

fél fej hagyma,

100g laskagomba,

50g ajvár,

50g joghurt.          

15kaja_3.jpg

A csuszatésztát kifőzzük, a laskagombát a hagymával az olívaolajon megpároljuk. Hozzákeverjük a fűszerpaprikát és a kifőtt tésztát. Utána 3 db felvert tojást hozzáforgatunk. A bacont egy olívaolajjal kikent alufólia lapra egymás mellé fektetjük, hogy éppen takarják egymást.  A laskagombás tésztát egy csíkban vastagon ráfektetjük és az alufólia segítségével feltekerjük. 20 percre, 180 fokon betesszük a sütőbe. 

15kaja_6.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr886574989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása