HTML

Friss topikok

Erdei gombás tejszínes fodros kocka

2014.11.25. 12:13 :: Tésztavilág

_LAC1530web.jpg

Hozzávalók:

só, bors

100 g shitake gomba

100 g ördögszekérgomba

200 g csiperkegomba

4 ek olívaolaj

100 g poréhagyma

2 dl fehérbor

2 dl tejszín

1 csomag Soós fodros nagykocka tészta

1 kaliforniai paprika

fél csomag újhagyma

_LAC1538web.jpg

Elkészítés:

A tésztát sós vízben kifőzzük.

A hagymát apróra vágjuk, olajon megfonnyasztjuk és hozzáadjuk a fehérbort. Az egészet beforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt.

Közben forró serpenyőben megpirítjuk a félbevágott gombákat, majd összeforgatjuk a tejszínes mártással.

Sózzuk, borsozzuk, a kockára vágott paprikát és újhagymát hozzáadjuk és összeforgatjuk a kifőtt fodros kockával.

A tetejét díszítésként petrezselyemmel megszórjuk.

_LAC1534web.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr516600007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.