HTML

Friss topikok

Töltött csirkecomb cérnametélttel

2014.11.04. 10:13 :: Tésztavilág

12kaja_8.jpg

Hozzávalók 4 főre:
1 csomag Soós cérnametélt,
1 szál répa,
fél szár cukkini,
1 fej hagyma,
fél kaliforniai paprika (készíthetjük bármilyen más zöldséggel is),
3 tojás,
fél fej fokhagyma,
4 db egész csirkecomb a bőrével       

12kaja_4.jpg

A tésztát kifőzzük, a zöldségeket apró kockára vágjuk és egy picit megpirítjuk. Hozzákeverjük a tésztát, sózzuk, borsozzuk és ráütjük a tojást, alaposan elkeverjük, majd habzsákkal vagy kanállal a csirkecomb előzetesen "kilazított" bőre alá töltjük. Ezután tepsibe rakjuk, fokhagymát teszünk mellé, kis olajjal meglocsoljuk és 180 fokon, 45 perc alatt megsütjük. Tálalhatjuk paprikakrémmel, hagymás tört krumplival, párolt spárgával.       

12kaja_6.jpg  

Szólj hozzá!

Címkék: csirkecomb csirkehús cérnametélt

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr206862327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.