HTML

Friss topikok

Tarhonya baconbe tekert spárgával

2014.10.21. 08:00 :: Tésztavilág

9kaja.jpg

Hozzávalók 4 főre:
300 g spárga,
20 szelet bacon,
1 fej hagyma,
1 csomag Soós tarhonya,
1 ek fűszerpaprika,
1 dl fehérbor

9kaja_10.jpg       

A spárgákat leforrázzuk, baconnel betekerjük, majd serpenyőben megpirítjuk. Egy fej hagymát feldarabolunk és a tarhonyával együtt, folyamatos kevergetés mellett azt is megpirítjuk. Ha a hagyma már üveges a tarhonya közt, először 1 dl fehér bort öntünk hozzá, majd megszórjuk fűszerpaprikával, végül fél liter vizzel felhigítjuk és 3-4 perc forralás után rárakjuk a tetőt, hogy megpuhuljon. 20-25 perc múlva fellazítjuk, tányérra tálaljuk és a tetejére tesszük a megpirított baconos spárgákat. 

9kaja_2.jpg          

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr536809873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.