HTML

Friss topikok

Kapros tejszínes harcsa túrós csuszával

2014.07.30. 10:39 :: Tésztavilág

Kapros tejszínes harcsa túrós csuszával

 7kaja.jpg


Hozzávalók 4 főre:
600 g harcsa,
3 dl tejszín,
1 fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
2 ek olivaolaj,
50 g liszt,
50 g keményítő,
fél csomag Soós csuszatészta,
200 g túró,
100 g bacon.   

 7kaja_4.jpg


A csuszatésztát kifőzzük, túróval és a pirított baconnal összekeverjük. A harcsát kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk és meghempergetjük a lisztes keményítőben, majd bő olajban kisütjük. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, picit megpirítjuk, felöntjük a fehérborral és beforraljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, sóval, borssal ízesítjük, felforralás után leszűrjük. A leszűrt lébe beleforgatjuk a kisült harcsákat, jó sok kaporral bőségesen meghintjük, és még egyszer összeforraljuk. Túrós csuszával tálaljuk.    

7kaja_1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr336559069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.