HTML

Friss topikok

Sült nyúl tagliatellével szárított paradicsommal, kapribogyóval

2014.07.15. 12:08 :: Tésztavilág

Sült nyúlt tagliatellével szárított paradicsommal, kapribogyóval

2kaja_1-520px.jpg

Hozzávalók 4 főre:

1 csomag Soós szélesmetélt,

4 nyúlcomb,

fél fej fokhagyma,

50 g gyöngyhagyma,

50 g sonkahagyma,

50 g fekete és 50g zöld olívabogyó,

olívaolaj,

2 dl tejszín,

2 ág rozmaring,

1 marék koktélparadicsom,

1 dl fehér bor,

2 ek vaj, só, bors,

100 g fehér krémsajt

 2kaja_2-520px.jpg

A nyulat kis fokhagymával, rozmaringgal, olívaolajjal, sóval, illetve borssal bedörzsöljük és betesszük a sütőbe. 1 óra alatt 150 fokon megsütjük. Amíg sül a nyúlhús, addig kifőzzük a tésztát. Egy serpenyőben megpirítjuk az olívabogyót, a gyöngyhagymát, a fokhagymát és a sonkahagymát (vagy egyéb hagymát), majd a végén koktélparadicsomot dobunk hozzá. 
2kaja_3-520px.jpg


Leöntjük borral, amit hagyunk szépen elpárologni. Hozzátesszük a vajat. Kicsi sóval, borssal ízesítjük, majd 100 g fehér krémsajtot és 1 dl tejszínt teszünk hozzá. Az egészet kiforraljuk végül pedig ráborítjuk a kifőtt tésztát.


2kaja_2-520px.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr896510137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.